Over ons

Samen vieren

We feest!

Op en rondom Koningsdag organiseert Oranjevereniging Dalfsen de Oranjefeesten. Een feest van en voor de bewoners van Dalfsen. Elk jaar wordt door het bestuur een programma boordevol met activiteiten samengesteld. In dit programma zitten jaarlijks terugkerende activiteiten maar er is ook elk jaar ruimte voor vernieuwing. Van de allerkleinsten tot de oudste bewoners, voor elk is er een geschikte activiteit om aan deel te nemen.

De Oranjefeesten worden mogelijk gemaakt door alle bezoekers van onze activiteiten, de leden, de sponsoren en de vele vrijwilligers die helpen om er een fantastisch feest van te maken. Daarnaast heeft Oranjevereniging Dalfsen ook een bestuur, welke bestaat uit de volgende personen: Manon Bekedam (voorzitter), Gea van Marle (secretaris), Michiel Dijkman (penningmeester), Esther Zielman, Stefanie Moll, Marloes Holterman, Martijn Visser, Bart Niens, Sanne Rietman, Martine Bosch, Annelies Kragt, Rik van Drielen en Dinie van Dijk.

Wil je meer weten over ons bestuur of de activiteiten? Mail naar info@oranjeverenigingdalfsen.nl of trek ons tijdens de Oranjefeesten aan de oranje jas.

Het bestuur van Oranjevereniging Dalfsen heeft ontzettend veel zin in de komende editie. Het feest om elkaar weer te ontmoeten, bij te praten en met elkaar te proosten. Een editie om nooit te vergeten. Wees welkom, want samen vieren wij feest!

Benieuwd wat we doen?