Morrenhof Jansen Obstakelloop

Morrenhof Jansen

Obstakelloop

2023

Terug van weggeweest: De Dalfser Obstakelloop! op zondag 30 april 2023 organiseert de Oranjevereniging Dalfsen voor de 4e keer de unieke obstakelloop in Dalfsen. Waan je als echt actiehel over de indrukwekkende obstakels samen met vrienden én onbekenden.

 

 

Behendig

lenig

uithoudingsvermogen!

De route van een kleine 7 kilometer start vanaf het feestterrein en gaat dwars door het dorp richting industrieterrein en Bellingeweer. Vele bedrijven laten hun creatieve brein kraken en stellen hun terrein open om een obstakel te plaatsten in hn bedrijfspand of magazijn. Deelnemers klimmen, klauteren en kruipen om de finish te halen.

De deelnemers worden feestelijk onthaald op het feestterrein , waarna we direct proosten op de overwinning. Verleg je grenzen en zet een prestatie neer waar je altijd trots op kunt zijn! Voorgaande edities liep Dalfsen uit voor de obstakelloop! Dit jaar hopen we ook weer op de support van de Dalfsenaren voor de bikkels uit Dalfsen en omgeving of geef je op als vrijwilliger. Samen maken we er een fantastische sportieve editie van!

 

 

Geef je

Nu

op!

Wil jij je opgeven? hier volgen wat linkjes:

Ik wil mij opgeven als DEELNEMER

Ik wil mij opgeven als VRIJWILLIGER

Praktische informatie

Op het feestterrein en in het dorp!
30 april 2023
13:00

Meld je aan!