Vlaggenstok vissen

Vissen

in de

Jachthaven

Wederom organiseren wij dit jaar als Oranjevereniging Dalfsen samen met Hengelsportvereniging De Brasem ons jaarlijkse onderdeel Vlaggenstokvissen. De wedstrijd vindt plaats in de haven van Dalfsen.

er zijn maar

plekken!

De loting voor de stekjes vindt plaats om 14:30 uur, je kunt je hiervoor melden bij het Havenmeesterhuisje. De verloting zal door notaris Dhr Snoek gedaan worden. De hengelaars krijgen dan een half uur de tijd om de vlaggenstok klaar te maken en zich verder voor te bereiden op de wedstrijd.
De wedstrijd start om 15:00 en om 17:00 uur moet jij jouw vlaggenstok weer ingeleverd hebben bij de wedstrijdleiding. De prijsuitreiking vindt direct na de wedstrijd plaats. De prijzen zijn mogelijk gemaakt door Dierenspeciaalzaak Kloosterman.

Er is ruimte in de haven voor maximaal 20 deelnemers, dus hap snel toe!

Zorg dus dat je niet achter het net vist en schrijf je vooraf in;

dit kan tot vrijdag 21 april.

Vlaggenstokken worden (beperkt beschikbaar) gesteld door Oranjevereniging Dalfsen en op = op.

Haven van Dalfsen, loting om 14:30!
28 april 2023

Lijkt het je leuk mee te doen?