Sing for the king

Sing

for the

king

Sing for the King’ is een interkerkelijke Sing-in in Dalfsen die voor jong en oud gehouden wordt in de tent van Oranjevereniging Dalfsen op zondagmorgen 28 april 2024. De dienst begint om 9.30 uur. 

Sing for the King’ is georganiseerd door het Platform Evangelisatie Dalfsen in samenwerking met Oranjevereniging Dalfsen. Mensen van verschillende kerken werken hierin samen. Er zal veel gezongen worden. Met muziek en zang worden de liederen begeleid en ondersteund. Het thema van de dienst is ‘Trust the King’ 

De spreker dit jaar is Coen Nuijten.

Coen Nuijten (1986) spreekt, schrijft en coacht binnen bedrijven, stichtingen en kerken om mensen te helpen gezonde gewoontes te vormen. Dit doet hij al 15 jaar met veel passie. Door stevige inhoud op een simpele en humoristische manier te brengen, neemt hij de groep mee naar het maken van gezonde gewoontes. Zijn boek ‘Verander je leven in negen minuten’ zal verkrijgbaar zijn bij de boekentafel, evenals zijn kinderboeken over de Witte Leeuw. Ook is Coen betrokken bij C-Generations: kerken helpen om jonge mensen een thuis te bieden. 

De tent gaat om 9.00 uur open. Na afloop, om ongeveer 10.45 uur, wordt koffie, thee en limonade aangeboden en is er gelegenheid elkaar te ontmoeten. Iedereen is welkom! 

Voor meer informatie bel naar: 0529-434203 

Praktische informatie

Feesttent
28 april 2024
09:30
11:00

Meld je aan!

Voornaam*
Achternaam*
E-mailadres*
Telefoonnummer
Opmerkingen