Schippers Touw Trekkerij

TT in

Dalfsen!

Jarenlang hebben jullie genoten aan de waterkant van het spectaculaire beeld van de Drakenbootrace. Dit jaar komt er een spektakel op het feestterrein. De TT komt naar Dalfsen! Wie trekt er aan het kortste eind? Op Koningsdag gaan we de strijd aan! Om 15.00 uur gaan wij zien welke familie, vriendengroep of sportclub er daadwerkelijk een antwoord geeft op die vraag! In twee verschillende poules gaat sportief Dalfsen uitmaken wie de Bouwcenter Schippers Touw Trekkerij wint. De eerste poule wordt gespeeld door deelnemers van 14 tot 18 jaar en de tweede poule wordt gespeeld door volwassenen.

daag ze

uit!

Dus! Heb jij een vriendengroep die jullie ouders wil uitdagen of heb je strijd met dat andere voetbalteam wat altijd die grote mond heeft? Kom dit op het feestterrein uitvechten in een officiƫle touwtrekwedstrijd. Verzamel zes strijders bij elkaar en speel een echte zes tegen zes touwtrekwedstrijd.

Meld je aan via onderstaande link.

Feestterrein
27 april 2022