Bakkerij van der Most Oranje middag

ouderen

welkom

!

Dit jaar gaan Toos, Roos & Coos de tent op de kop zetten tijdens de Oranjemiddag voor ouderen. De dames staan deze middag garant voor een geweldig meezingfeest, met liedjes uit de oude doos. Toos, Roos & Coos hoe vrolijk, hoe fout en hoe meezingbaar. Hoe vrolijk wil je het hebben? 
Wij organiseren deze middag in samenwerking met ASDB en Woonzorgcentrum Rosengaerde.  

Het busvervoer vanaf Rosengaerde word verzorgd door South West Tours. Alle mensen van 60 jaar en ouder en 1 mantelzorger zijn deze middag van harte welkom in de verwarmde feesttent.

Bakkerij

van der

Most

 De middag start om 14.00 uur met koffie/thee en een lekkernij , mogelijk gemaakt door Bakkerij van de Most. In de pauze word er natuurlijk een heerlijk advocaatje of drankje geserveerd. Na afloop van het optreden van Toos, Roos & Coos is er de mogelijkheid om tegen betaling nog  een drankje te nemen en nog even na te genieten en bij te praten. Laat u verrassen en komt allen. Er is ruimte voor 300 personen. 

vervoer

nodig

?

Mocht u nu heel graag naar deze gezellige middag willen komen, maar echt niet zelf de mogelijkheid hebben om te komen dan bieden wij een haal en breng service aan. Hier kunt u alleen gebruik van maken als u nog mobiel bent. U kunt hiervoor contact opnemen met Annelies Kragt, telefoonnummer: 06-38394158.

Let op, u kunt zich hiervoor aanmelden tot uiterlijk donderdag 25 april!

Praktische informatie

Feesttent
29 april 2024
14:00
16:00

Meld je aan!

Voornaam*
Achternaam*
E-mailadres*
Telefoonnummer
Opmerkingen