Bakkerij van der Most Oranjemiddag

ouderen

welkom!

Dit jaar willen we de verjaardag van onze Koning vieren met alle ouderen uit Dalfsen én hun mantelzorgers. We doen dit in samenwerking met ABSD en Woonzorgcentrum Rosengaerde. Elke oudere (60 jaar of ouder) uit Dalfsen én zijn/haar mantelzorger is van harte welkom in onze verwarmde feesttent.

Vrouwenkoor De

Schellevissen

uit Almelo

Het Vissersvrouwenkoor De Schellevissen uit Almelo treedt die middag voor u op. Ze zingen liedjes over de zee en het water en zingen meerstemmig en in verschillende talen. U hoort oude bekende Hollandse liedjes, maar ook moderne popsongs. Natuurlijk mag u volop met ze meezingen! Het koor wordt begeleid door een Combo en staat onder leiding van Andrea Klooster.

De tent is open vanaf 13.30 uur. De middag start om 14.00 uur met koffie of thee en een lekkernij, mogelijk gemaakt door Bakkerij van der Most. Natuurlijk trakteren we u die middag ook op een drankje. Er is ruimte voor 300 personen.

Feesttent
25 april 2022