Bakkerij van der Most Oranjemiddag

ouderen

welkom!

We gaan er weer een feest van maken tijdens de ouderenmiddag van Oranjevereniging Dalfsen. Dit doen we samen met ABSD en Woonzorgcentrum Rosengaerde. 
We nodigen alle mensen van 60 jaar en ouder (en 1 mantelzorger) uit voor een gezellige middag in de verwarmde feesttent. 
Het Shantykoor “De Stuwzangers” gaat er deze middag een waar muziekspektakel van maken, waarbij uit volle borst kan worden meegezongen.  

De

Stuwzangers

uit Vilsteren

“De Stuwzangers” staan onder leiding van Flip Jonkman en bestaat uit 51 zangers, ze worden begeleid door 6 muzikanten en een geluidsman. Hun thuishaven is Vilsteren, waar iedere woensdagavond geoefend wordt. 

De middag start om 14.00 uur met koffie/thee en een lekkernij, mogelijk gemaakt door Bakkerij van der Most. Ook een drankje in de pauze hoort daar natuurlijk bij.

De tent is open vanaf 13.30 uur. De middag start om 14.00 uur met koffie of thee en een lekkernij, mogelijk gemaakt door Bakkerij van der Most. Natuurlijk trakteren we u die middag ook op een drankje. Er is ruimte voor 300 personen.

 

 

Praktische informatie

Feesttent
28 april 2023
14:00

Meld je aan!

Voornaam*
Achternaam*
E-mailadres*
Telefoonnummer
Opmerkingen