Nacht van Oranje met Black Tie Monkey Squad en DJ Jasper Esman

Black tie

Monkey

Squad!

Tijdens de Nacht van Oranje is Oranjevereniging Dalfsen weer het toneel van een knallend feest! Black Tie MonkeySquad komt de tent met de grond gelijk maken. Ze hebben jarenlange podiumervaring, high-level energy, onverwoestbare drive en de passie om het woord ‘coverband’ een compleet andere betekenis te geven. Deze ras entertainers spelen al jaren in het hoogste segment van het coverbandcircuit en hebben ervaring tot ver over de landsgrenzen met hun optredens. Op 26 april vereren ze ons met hun bezoek! Iedereen gaat los op de dansvloer en heeft de avond van zijn of haar leven! Dat wil je toch meemaken? 

Al jaren raast BTMS met veel succes door de Nederlandse feesttenten en festivals! Bereid je voor op een avond vol muzikaal spektakel en dans op al je favoriete hits van toen en nu. Van Dance tot Disco, van Ronnie Flex tot Robbie Williams en van Bieber tot Bon Jovi. Een smeltkroes van verschillende muziekstijlen, verwerkt in een sensationele live show. Daarbij wordt BTMS ondersteund door special FX en een imposante ledwall. Combineer dit met de muzikale hoogstandjes en aanstekelijke energie van zes ras entertainers en je hebt het ultieme feestrecept om jouw publiek een onvergetelijke avond te bezorgen. BTMS brengt de energie van Amerikaanse halftime shows naar jouw feesttent of bedrijfsfeest met een show die uniek mag worden genoemd.

BTMS – Next Level Entertainment!

De zes members van BTMS kunnen inmiddels bestempeld worden als echte entertainment machines die niets anders dan succesvolle projecten achter hun naam hebben staan. Deze muzikanten draaien al jarenlang mee in de absolute top van de coverbands in Nederland.

Met Rudy, nieuwste aanwinst Glenn en Femke – niet voor niets bestempeld tot één van de beste zangeressen binnen het coverband circuit – komt BTMS met een ijzersterk front. Alsof dat nog niet genoeg is, pakken ook Robin (keys) en gitarist Vincent met gemak de microfoon om elk publiek volledig in te pakken!

BTMS staat garant voor een spectaculair live concept: Robin Wesley voorziet de band als producer van een unieke live sound met speciaal gearrangeerde medleys. Voeg daar de mega ledwall aan toe voor de nodige visuals en je hebt het door: BTMS is Next Level!

Kijk voor meer informatie op de website van BTMS

Legitimatie is verplicht en entree vanaf 16 jaar of ouder.

DJ

Jasper

esman

Mijn naam is Jasper Esman! Allround DJ, entertainer en professioneel feestbeest. Al sinds mijn 17e ben ik wekelijks op pad om te mogen draaien op de meest mooie en uiteenlopende feesten! Van bruiloften tot bedrijfsborrels en van discotheek tot tentfeest. Ik ben een allround DJ wat inhoudt dat ik alle muziekstijlen draai. Ik voel zelf goed aan wat ik moet draaien om van jullie feest een knalfeest te maken.

Wat ooit op mijn 13e begon als hobby met het draaien van klassenfeestjes en discoavonden op de camping, is uitgegroeid tot mijn full time job! Door mijn grote ervaring weet ik altijd op de juiste manier op het publiek in te spelen. Wat ik het allermooiste vind aan mijn werk is om mijn gasten een onvergetelijke avond te bezorgen en er met de beste muziek een geweldig feest van te maken.

Vrijdag 26 april!

 

In de feesttent!

 

21.00 uur!

 

Legitimatie is verplicht en entree vanaf 16 jaar of ouder.

 

Entree: €10,-

Praktische informatie

In de feesttent
26 april 2024
21:00
01:00

Meld je aan!

Voornaam*
Achternaam*
E-mailadres*
Telefoonnummer
Opmerkingen