Jumbo Cabaretavond

Cabaret

van

top niveau!

De Jumbo Cabaretavond is inmiddels een vast onderdeel van de Oranjefeesten! Met trots bieden we jullie dit jaar een gevarieerd programma aan met als afsluiter een bekende naam. Je kunt genieten van optredens van Jeroens Clan en Kees van Amstel. Cabaret dus van snel en hoog niveau, voor zowel jong als oud(er). Kom naar de cabaretavond voor een avond vol humor.

 

Jumbo Cabaretavond Kaarten voor de Jumbo Cabaretavond zijn voor       € 10,- in de voorverkoop verkrijgbaar bij Primera Dalfsen en Jumbo Kamphuis. Indien beschikbaar, zijn er ook kaarten verkrijgbaar bij de feesttent voor aanvang; deze kaarten kosten € 12,50.

De feesttent is open vanaf 20.00 uur en je kunt zelf een plek uitzoeken in de zaal. De voorstelling start om 20:30 uur. Tussen de beide optredens is een pauze. Na afloop van de voorstelling is de bar geopend, zodat we samen de avond gezellig kunnen afsluiten en kunnen napraten onder het genot van een hapje en drankje.

Jeroens

Clan

"tere zieltjes"

Jeroens Clan is een cabaretgroep, nieuwe stijl! Bestaande uit Bram Kroon, Jip de Poorter en Matthias Tuns. Ze kennen elkaar sinds de brugklas, waar ze samen voor het eerst op het podium stonden. In 2018 stonden ze in de finale van het Leids Cabaret Festival. De jury prees de jongens van Jeroens Clan om hun vermogen om ongelooflijk slim de zaal te bespelen met hun snelle scènes en liedjes. Na een succesvolle finalistentournee van het Leids Cabaret Festival komen Bram, Jip en Matthias nu met hun debuutvoorstelling ‘Tere zieltjes’. Een programma vol snelle scènes, rauwe liedjes en scherpe grappen die jij op je werk gaat proberen na te vertellen. De kenners zijn het er allemaal volmondig over eens: Deze jongens gaan het he-le-maal maken! Nederland is toe aan Jeroens Clan en Jeroens Clan is er he-le-maal klaar voor!

Er zijn twee soorten mensen: sneue lafaards die nooit iets nieuws durven te proberen én mensen zoals jij, die over tien jaar kunnen zeggen: “Ik was op zondag 24 april in de feestent in Dalfsen bij de debuutvoorstelling van Jeroens Clan. En toen waren ze nog een stuk goedkoper.”

Na een succesvolle finalistentournee van het Leids Cabaret Festival komen Jip de Poorter, Matthias Tuns en Bram Kroon nu met ‘Tere zieltjes’. Een programma vol snelle scènes, rauwe liedjes en scherpe grappen die jij op je werk gaat proberen na te vertellen. Succes ermee!

Zorg dat jij dit gezien hebt voordat anderen het erover gaan hebben!

De pers over Jeroens Clan:
“De provincie strikes back. Jeroens Clan weet ongelooflijk slim de zaal te bespelen. De jury is ervan overtuigd dat de jongens niet alleen Brabant maar heel Nederland tot hun thuis kunnen maken.” – Juryrapport Leids Cabaret Festival

 

“Jeroens Clan gooide hoge ogen met een energieke voorstelling die de zaal flink aan het lachen wist te krijgen. Brabantse jongens met een grote bek: het blijft ondanks de ruime ervaring die we daar sinds de debuten van Hans Teeuwen en Theo Maassen mee hebben toch iets onweerstaanbaars houden.” – Theaterkrant

 

“Het cabarettrio maakte een strak gemonteerd programma met een inhoudelijk interessant uitgangspunt.” – NRC Handelsblad

 

www.jeroensclan.com

Kees

van

Amstel

Kees van Amstel is een Nederlandse comedian / cabaretier / columnist / schrijver / acteur en daarnaast een fervent onderwijsmannetje.

Je kent hem o.a. als vaste comedian bij Comedytrain, schrijver en acteur bij het satirische sketchprogramma Klikbeet, vaste columnist op NPO Radio 1 bij De Nieuws BV als Druktemaker, en schrijver voor vele comedyprogramma’s op de Nederlandse televisie o.a. Dit Was Het Nieuws.

 

www.keesvanamstel.nl

Praktische informatie

Feestterrein
24 april 2022
20:00

Meld je aan!

Voornaam*
Achternaam*
E-mailadres*
Telefoonnummer
Opmerkingen