Vintage Games

Vintage

Gaming

Oud? Echt niet! 

Vintage, dat is het woord wat we zoeken! Wie kent ze nog? Je speelt op originele consoles uit de jaren 80 en 90, zoals de Nintendo Entertainment System, Super Nintendo en de Playstation. Met zo’n diverse selectie spellen kunnen jullie zeker genieten van een scala aan ervaringen. Van spannende races in Mario Kart tot epische gevechten in Super Smash Bros en het competitieve plezier van de Buzz-games op de Playstation. Er is altijd iets nieuws om te ontdekken en van te genieten.

Speel samen met je vrienden, maak plezier en verbeter tegelijkertijd jouw vaardigheden en teamwork! Of je nu alleen speelt of samen met vrienden, Vintage Gamen biedt mogelijkheden voor competitie en samenwerking, afhankelijk van het spel dat je kiest!

Wees er

snel

bij!

Ben je tussen de 10 en 16 jaar oud? Geef je snel op voor één van de twee rondes. De eerste ronde begint om 10.00 uur tot 11.00 uur en de tweede ronde van 11.15 uur tot 12.15 uur. Per ronde zijn twintig plekken beschikbaar. Opgeven kan tot en met zaterdag 20 april via de link onderaan deze pagina.

Nog 1 sessie beschikbaar:

Sessie 2: 11:15 tot 12:15.

 

Praktische informatie

In de voortent
27 april 2024
10:00
12:15

Lijkt het je leuk mee te doen?

Meld je aan!