Feestavond met Millstreet en DJ Grandezza

mill

street

Welkom in de feesttent. Welkom op het allermooiste feestje van het dorp. Mensen welkom in de feesttent! Was het elke avond maar een feestje zoals hier, toch?! Millstreet, de perfecte band om de tent totaal, finaal, uit zijn plaat te laten gaan. Een moderne en energieke show, special effects en interactie. We zingen mee met Bon Jovi, bouncen op Mr. Polska en dansen op Armin!

‘Wat een energie komt er van dat podium af!’ is de meest gehoorde reactie van zowel de organisatie, als de mensen in de zaal na een MillStreet show.

Ons team is hecht, energiek, passievol, kwalitatief, ervaren en enorm gedreven! Wij maken plezier op het podium en houden van interactie met het publiek; een feest maak je toch met z’n allen!

Legitimatie is verplicht en entree vanaf 16 jaar of ouder.

Site Millstreet

DJ

grandezza

DJ Grandezza is een jonge DJ die snel grote stappen heeft gemaakt. Twee jaar geleden durfde hij zich nauwelijks slaapkamer DJ te noemen. Hij is begonnen met het draaien in kroegen en snel is hij
meerdere keren per week in verschillende clubs gaan draaien. Eerst vooral in Apeldoorn en omstreken, nu is hij in heel Nederland te zien.

Hij is een echte allround-dj die zich goed aanpast aan de leeftijd en de wensen van het publiek. Zo weet hij niet alleen het publiek in clubs te bespelen, maar weet hij ook op bijvoorbeeld bedrijfsfeesten een goede sfeer te creëren. Hij heeft een eigen unieke stijl van draaien, waarin hij in een hoog tempo verschillende muziekstijlen afwisselt. Zijn favoriete muziekgenre is EDM, maar ook buiten dit genre om weet hij op alle feesten jong en oud op de dansvloer te krijgen.
Grandezza weet hoe je een gaaf feest maakt!

Knallende

Feestavond

Zaterdag 23 april!

In de feesttent!

21.00 uur!

Legitimatie is verplicht en entree vanaf 16 jaar of ouder.

Entree: €10,-

Feesterrein