Feestavond met EMPIRE en DJ Delight

EMPIRE

!

!

Wat krijg je als je het gitaargeweld van AC/DC, de charmes van Andre Hazes en de power vocals van Queen combineert? Dan krijg je goud. Puur goud!

De ultieme afsluiter! Dit jaar kun je Koningsdag afsluiten door helemaal uit je dak te gaan. De tent wordt op zijn kop gezet door de band EMPIRE.  Wat krijg je als je het gitaargeweld van AC/DC, de charmes van Andre Hazes en de powervocals van Queen combineert? Dan krijg je goud. Puur goud! En dat is precies hoe je een show van EMPIRE beleeft. Ze pakken je bij de lurven. Als een aardbeving maken ze elke feestlocatie met de grond gelijk. Nergens is er zoveel energie, levendigheid, vuur en confetti als bij EMPIRE. Deze coverband uit Dedemsvaart zet een nieuwe standaard. Een GOUDEN standaard. Daar wil je toch bij zijn? 

Zet deze band nu op je bucketlist. Laat je omver blazen met een goudgele rakker in je hand!

Legitimatie is verplicht en entree vanaf 16 jaar of ouder.

 

 

DJ

Delight

Jong geleerd, is oud gedaan. Als 15 jarige (in het jaar 2002) ben ik begonnen met draaien en het verzorgen van lichtshows met ondersteuning van geluid. Waar dergelijke hobby’s klein beginnen is het naarmate de tijd verstreek een steeds grotere rol gaan spelen.

Tegenwoordig draai ik zeer regelmatig en op allerlei uiteenlopende feesten. Vooral dit laatste vind ik erg leuk, omdat je van tevoren nooit precies weet wat voor een feest het gaat worden. Het aanwezige publiek en de opdrachtgever bepalen hoe de avond gaat verlopen en wat ik die avond draai. Een snelle afwisseling van dansbare discosongs tot meedeinen op Hollandse hits, stampende beats of gouwe ouwe 80’s.

Tegenwoordig is heel veel muziek digitaal mee te nemen en daardoor ook snel te vinden. Dit geeft mij legio mogelijkheden om verzoekjes in te passen en zo de avond een speciaal tintje te geven. Ik ben een dj die inspeelt op hetgeen wat zich op dat moment afspeelt op de dansvloer en zo iedereen een top-avond te laten beleven.

Knallende

Feestavond

voor €5,- ?!?

Zaterdag 27 april!

 

In de feesttent!

21.00 uur!

Legitimatie is verplicht en entree vanaf 16 jaar of ouder.

LET OP:

Voorkoop van 16:00 tot 20:00 entree: €5,-

Na 20:00 entre: €10,-

Praktische informatie

Feesterrein
27 april 2024
21:00
01:00

Meld je aan!

Voornaam*
Achternaam*
E-mailadres*
Telefoonnummer
Opmerkingen