Crazy Orange Puzzleride

Get Crazy,

take a ride!

Doe jij ook mee met deze te gekke Crazy Orange Puzzle Ride per fiets? Samen met jouw team ga je op pad. Haal je ouders van de bank, sleep je broertjes en zusjes weg achter de tablet en geef je op! Jullie krijgen een formulier met foto’s mee. Deze foto’s zijn binnen een straal van 10 km in en om Dalfsen gemaakt.

Zoek de plek op waar de foto’s gemaakt zijn en voer de opdrachten uit die je tegenkomt. Vergeet je mobiele telefoon niet, die heb je namelijk nodig voor sommige opdrachten. Ben je niet binnen twee uur weer terug bij de start, dan kost dat je punten. Voor de drie beste teams is er een leuke prijs te winnen!

 

Prijsuitreiking is direct na de Ride bij de date keet, rond 17:30.

Schrijf

je in!

Verzin een te gekke teamnaam en geef je op via onderstaande link. Inschrijven kan tot donderdag 21 april. Er is plek voor een beperkt aantal teams, dus wees er snel bij! Geef ook het mobiele nummer door dat je team gaat gebruiken tijdens deze Crazy Orange Puzzle Ride. De dag voor de Crazy Orange Puzzle Ride ontvang je op deze mobiele telefoon de starttijd van jouw team. Wij hebben er al zin in! Jullie ook?

 

Praktische informatie

Feestterrein
29 april 2023
13:00

Lijkt het je leuk mee te doen?

Meld je aan!