Gjaltema Crazy Orange Puzzleride

Get Crazy,

take a

Ride!

Gek op puzzelen, ontdekken en fietsen? Doe dan mee met deze te gekke Gjaltema Crazy Orange Puzzle Ride. Haal je fiets uit de schuur, pomp je banden op en ga samen met je ouders, broertjes en zusjes al speurend op pad. Je krijgt een formulier mee met vragen en foto’s die in de omgeving van Dalfsen gemaakt zijn.

Ga op zoek naar de plek waar de foto’s gemaakt zijn, en voer de opdrachten uit. Je mobiele telefoon ben je hier bij nodig, vergeet hem niet en zorg dat deze opgeladen is. Je krijgt twee uur de tijd om de opdrachten uit te voeren, ben je niet binnen die tijd terug, dan kost dat punten. Om 17.30 uur worden de drie winnaars bekend gemaakt, bij de OranjeDateKeet op het feestterrein.

 

Schrijf

je in!

Maak je ouders, broertjes en zusjes enthousiast en geef je op via het formulier hier onder. Inschrijven kan tot en met vrijdag 26 april. Er is plek voor een beperkt aantal teams, dus verzin een te gekke teamnaam, en geef je snel op. Geef ook je mobiele nummer door dat je team gaat gebruiken tijdens deze Gjaltema Crazy Orange Puzzle Ride. De dag vóór de Crazy Orange Puzzle Ride ontvang je op dit nummer de stattijd van jouw team. Wij zijn er klaar voor, jullie ook?

Start bij de Date keet, op het feestterrein!

Praktische informatie

Feestterrein - Date Keet
30 april 2024
13:00
15:00

Meld je aan!