Aanmelden Oranje Bingo

De prijzen zijn opgedeeld in 3 rondes waarbij je ook kunt kiezen hoeveel bingokaarten je wilt aanschaffen. 1 kaart zijn de prijzen in ronde 1 zoals hier onder vermeld. 2 kaarten zijn voor ronde 1 en 2. Als je drie kaarten aanschaft maak je ons als Oranje vereniging heel blij en maak je natuurlijk ook kans op de hoofdprijs; 1 minuut gratis winkelen bij Jumbo Kamphuis

Tussen de bingo rondes door hebben we ook nog leuke huiskamer opdrachten waar ook nog prachtige prijzen mee te verdienen zijn SolidWorks 2014!

LET OP: INSCHRIJVEN KAN TOT

VRIJDAG 23 april 20:00 en alleen geldig met een adres binnen gemeente Dalfsen.

Bingokaarten worden tot nader bericht uitgegeven.

Prijzen:

Prijs derde ronde:

Hoofdprijs: 1 minuut gratis winkelen bij JUMBO Kamphuis memories of murder.

Prijzen tweede ronde:

Prijzen eerste ronde

Opdrachten rondes zijn verrassingsprijzen!

Dit zijn de sponsoren:

Stel de hoofdprijs beschikbaar voor de opdrachten rondes!

Helaas is er een storing met onze betalingen en is het op dit moment niet mogelijk om een aankoop te doen. We proberen dit z.s.m. op te lossen!

Als je een mail stuurt naar bestellingen@oranjeverenigingdalfsen.nl dan informeren wij je wanneer het bestellen weer mogelijk is.