Bestuur 2015

De Oranjevereniging Dalfsen bestaat dit jaar uit een 11-koppig bestuur.

De huidige bestuurleden zijn:

Dorine Dijsselhof (secretariaat), Edwin Smook (penningmeester),
Femke Sinnema (voorzitter),
Harry Boeve,
Ard Busscher,
Daniëlle Dekker
,
Marnix van Gelder, Liesbeth Mars, Anna Russcher, Richard Schippers en Laurens Hilboezen. Onze visie is dat leden binnen het bestuur een functie uitvoeren voor een periode van maximaal 4 jaar. Deze periode is gekozen om te voorkomen dat we verzanden in vaste patronen en ideeën en hebben dus steeds behoefte aan nieuwe inbreng en energie. We denken ook dat door het vaststellen van een 4-jarige deelname binnen het bestuur er meer mensen bereid zullen zijn iets te willen doen voor de gemeenschap. We moeten er toch niet aan denken dat de kinderen en alle andere inwoners geen Koningsdag meer kunnen vieren, geen optocht, geen kinderspelen, etc.

We horen dan ook graag wanneer u interesse heeft ons een poosje te komen versterken via onze e-mail: info@oranjeverenigingdalfsen.nl

Geplaatst november 11, 2014 in: Bestuur by beheer

Opmerkingen zijn afgesloten.